Kelahiran penulis Blog

Daisypath Anniversary tickers

Kasi Dia makan Sikit

nama saya Tern, just for a short ok. nama penuh western..sbb saya dulu suka makan makanan orang inggeris la katakan..hehe..tp di sahkan ada penyakit obesiti..so tak makan makanan tu lg..juz makan makanan berkhasiat saje iaitu hamster.. sebab western sekarang dah naik harga.. tuan saya ni terlampau jimat orangnya..kedekut punya tuan... selamat berkunjung ke blog tuan kedekut ye..:P hahaha..^_^

Tuesday, April 26, 2011

Boleh saya......


Setiap blog ke blog yang saya lawati, Kebanyakan orang yang ingin menjadi seorang jurugambar terhebat. Ada yang ingin cita-citanya menjadi jurugambar tercapai satu hari nanti. Ada juga inginkan camera yang canggih di dunia seperti Nikon DSLR. Itu hanyalah pendapat masing-masing. Tetapi saya pula inginkan menjadi juru gambar dijadikan sebagai hobi saya sahaja. Kenapa tidak menjadi jurugambar ini sebagai cita-cita saya? Sebab saya sudah mempunyai cita-cita saya tersendiri. HEHE. :D


**SAY RRRRRR***


Contohnya, saya jadikan kucing saya sebagai model. Kenapa saya pilih kucing? Sebab saya dah tak tahu nak snap apa dah. HAHA. =D

suka ?? LIKE je di "thumbs up ^_^" k

2 comments:

  1. kak sarah pun ska snap gmbar as hobi..smoga cita2 ayien tcapai..(^_^)

    ReplyDelete

comment-comment la ye. Terima kasih banyak-banyak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...