Kelahiran penulis Blog

Daisypath Anniversary tickers

Kasi Dia makan Sikit

nama saya Tern, just for a short ok. nama penuh western..sbb saya dulu suka makan makanan orang inggeris la katakan..hehe..tp di sahkan ada penyakit obesiti..so tak makan makanan tu lg..juz makan makanan berkhasiat saje iaitu hamster.. sebab western sekarang dah naik harga.. tuan saya ni terlampau jimat orangnya..kedekut punya tuan... selamat berkunjung ke blog tuan kedekut ye..:P hahaha..^_^

Thursday, April 21, 2011

Siapa Saya?

Salam hormat salam muhibbah.
Untuk permualaan terima kasih kerana melawat blog yang tidak seberapa ini. Tak ada kata atau kalimat yang menggambarkan saya secara khusus. Saya adalah manusia biasa seperti kebanyakan orang menjalani hidup dengan rasa syukur dan mencoba bermimpi untuk kehidupan yang lebih baik dan berkah.
Oh ya.
Terlupa pulak untuk memperkenalkan diri.
Sedikit informasi mengenai diri saya. Nama saya ialah Azereen . Mesti ramai sudah ragu tentang status perkahwinan saya. Haha. Sebenarnya Saya belum pun berumahtangga. lalalala. Saya merupakan anak jati penang, tetapi sekarang menetap di Selangor.
Dan dilahirkan pada 13 february. Tahun ni saya sudah masuk 18 tahun dan terasa jugak la diri ku ini sudah tua kerana dari pangkat "remaja" telah bertukar ke pangkat "dewasa" haihh. Saya seorang gadis yang agak pemalu dan sopan santun. Aduhailah hati.
Kalau ada yang mahu menganggap saya 'Blur'…letaklah. Saya memang begitu orangnya.
Tapi saya mempunyai ‘jiwa yang besar’. Oleh sebab itu, saya tidak kesah dengan apa juga tafsiran orang lain. Yang saya tahu. saya tetap saya.

suka ?? LIKE je di "thumbs up ^_^" k

2 comments:

comment-comment la ye. Terima kasih banyak-banyak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...